Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers op zoek naar franchisenemers door heel Nederland

De Pizzabakkers, de populaire pizzarestaurantketen die bekend staat om zijn authentieke Romeinse pizza en verse ingrediënten, kondigt met trots de opening aan van zijn eerste franchisevestiging in Noord-Brabant. Met deze uitbreiding is De Pizzabakkers actief op zoek naar nieuwe franchisenemers die gepassioneerd zijn om de ervaring van De Pizzabakkers naar hun eigen stad te brengen.

De Pizzabakkers nodigt pizzaliefhebbers uit om zich aan te sluiten bij hun franchisenetwerk en deel uit te maken van een dynamisch team dat waarde hecht aan kwaliteit, gastvrijheid en ondernemerschap.

“Ben je klaar om de pizzahemel te bestormen? De Pizzabakkers is de perfecte gelegenheid voor mensen die gepassioneerd zijn door pizza en hun liefde ervoor willen delen met inwoners uit hun eigen stad”, zegt Siang-Lan Go CEO van De Pizzabakkers. “Wij geloven dat onze franchisenemers het hart van ons bedrijf vormen en we zijn verheugd om nieuwe partners te verwelkomen die onze visie en waarden delen.”

Met meer dan 31 vestigingen in Nederland heeft De Pizzabakkers zich gevestigd als favoriet onder pizzaliefhebbers, dankzij de authentieke Italiaanse pizza en hoogwaardige ingrediënten. Franchisenemers kunnen uitgebreide training en ondersteuning verwachten van het ervaren team van De Pizzabakkers, inclusief hulp bij locatieselectie, marketing en doorlopende operationele ondersteuning.

“We zijn verheugd om de De Pizzabakkers-ervaring naar Noord-Brabant te brengen en ons bereik door heel Nederland uit te breiden”, zegt Siang-Lan Go. “We zijn op zoek naar franchisenemers die zich inzetten voor het leveren van pizza’s en gastvrijheid van de hoogste kwaliteit aan hun lokale gasten en we zijn verheugd om met hen samen te werken om hun dromen waar te maken.”

Over De Pizzabakkers

De Pizzabakkers, opgericht in 2009, is een populaire pizzarestaurantketen in Nederland, bekend om zijn authentieke pizza in Romeinse stijl en verse ingrediënten. Met meer dan 31 locaties in heel Nederland zet De Pizzabakkers zich in voor het leveren van de hoogste kwaliteit pizza en klantenservice aan haar trouwe gasten. Het bedrijf is nu op zoek naar nieuwe franchisenemers die zijn passie voor pizza en toewijding aan kwaliteit delen.

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×