Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Zaterdag 13 juli a.s. opent aan de Copernicusstraat in Amsterdam een nieuwe vestiging van franchiseformule De Pizzabakkers. Eerder dit jaar opende er al een vestiging in Amsterdam-Noord.

Bij De Pizzabakkers Copernicusstraat kunnen kinderen zich vermaken met speeldeeg, speciale pizzadeeg waar kinderen hun eigen creaties mee kunnen maken. Doordat de vestiging een terras heeft, kan men er ook terecht voor cocktails in de zon en kunnen studenten van de Science Park nagenieten van een dag studeren.

De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers worden de pizza’s volgens authentiek Romeins recept bereid en worden enkel verse ingrediënten gebruikt. Bij de pizza serveren ze prosecco. Feestelijke bubbels die, zoals de Italianen allang weten, geschikt zijn voor elke dag. Kies uit een lichte frizzante, verfijnde spumante of verfrissende scroppino cocktail.

To go & no cash

De bestellingen kunnenook meegenomen worden. Zo is het ook mogelijk om bij het Frankendael Park te genieten van de pizza’s of mee te nemen naar huis. Bij De Pizzabakkers staat veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden kun je bij de vestigingen van De Pizzabakkers enkel betalen met creditcard of pinpas.

×