Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers opent vestiging aan Brederoplein Utrecht

Op zaterdag 11 mei viert De Pizzabakkers de feestelijke opening van De Pizzabakkers Brederoplein in Utrecht! Van 16:00 tot 19:00 uur zijn alle buurtbewoners, bekenden en geïnteresseerden van harte welkom de opening mee te komen vieren. De Pizzabakkers delen uit, zodat iedereen zelf kan proeven van de houtovenpizza’s.

Aan het Brederoplein

Vorig jaar besloten De Pizzabakkers en Da Portare Via de handen ineen te slaan. Het Da Portare Via-restaurant op de hoek van het Brederoplein en de Croeselaan werd verbouwd en opent nu zijn deuren onder de naam De Pizzabakkers. Hier kunnen gasten het terras op of een pizza afhalen na het werk. Alle gerechten van De Pizzabakkers zijn ook to go verkrijgbaar.

No cash

De Pizzabakkers vindt veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom is er geen contant geld in de restaurants aanwezig. Er kan alleen betaalt worden met pinpas of creditcard.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de houtovenpizza’s en lijkt het je leuk de opening bij te wonen? Kom dan op zaterdag 11 mei tussen 16:00 en 19:00 uur langs in de nieuwe vestiging aan het Brederoplein in Utrecht.

 

×