Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers opent vestiging in Leidsche Rijn

Het centrum van Leidsche Rijn heeft er een pizzabakkerij bij! Zaterdag 8 juni vieren we de opening van De Pizzabakkers. Buurtbewoners, vrienden en andere liefhebbers worden getrakteerd op pizzapuntjes. Aan het Brusselsplein, tegenover de fontein, kan er binnenkort genoten worden van echte Italiaanse houtovenpizza’s.

Voor jong en oud
De Pizzabakkers is een plek waar de klant met het hele gezin terechtkan. “Voor de kinderen is er speeldeeg: een stukje pizzadeeg waar ze mooie creaties van kunnen maken. De Pizzabakkers is ook dé plek om een dagje winkelen in het centrum van Leidsche Rijn af te sluiten: met lekkere antipasti en een glas prosecco bijvoorbeeld. Of drink een prosecco cocktail in de zon op het terras! Wil je na het werk gezellig een hapje eten of een pizza meenemen naar huis, dan kan dat ook. De Pizzabakkers is zeven dagen per week geopend. Op woensdag tot en met zondag kun je er ook terecht voor de lunch. Naast pizza staan er broodjes uit de houtoven op de lunchkaart”, aldus Renske Stehouwer, Marketing coordinator bij De Pizzabakkers.

Pizza & Prosecco
De Pizzabakkers staat bekend om zijn Italiaanse houtovenpizza’s. “Door het authentieke Romeinse recept is de bodem dun, krokant en superlekker. We werken met louter verse ingrediënten en al onze producten worden vers gemaakt. Die liefde voor kwaliteit proef je. Behalve om pizza draait het bij De Pizzabakkers ook om prosecco. Bubbels worden in ons land nog vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco iets voor elke dag. Kies voor een lichte frizzante, een verfijnde spumante of een verfrissende prosecco cocktail zoals de scroppino.”

To go
Alle producten zijn ook to go verkrijgbaar. “Dus ook als je gaat picknicken in het park, thuis iets te vieren hebt, of zin hebt in een pizza op de bank, ben je bij ons aan het juiste adres. En terwijl je wacht, kun je natuurlijk genieten van een prosecco of Italiaans biertje aan de bar.”

No cash
De Pizzabakkers vindt veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom heeft de formule geen cash in zijn restaurants. Je kunt er alleen met pinpas of creditcard betalen.

×