Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers organiseert een franchisemiddag voor aspirant-franchisenemers

Tijdens de franchisemiddag van De Pizzabakkers worden aspirant-franchisenemers geïnformeerd over het ondernemerschap binnen De Pizzabakkers. De franchisemiddag zal plaatsvinden op zaterdag 16 november om 13.00 uur aan de Nachtegaalstraat 70 in Utrecht. Tijdens deze middag krijgen bezoekers geheel vrijblijvend informatie over het franchisetraject van De Pizzabakkers.

Op zoek naar franchisenemers

De Pizzabakkers heeft inmiddels 23 vestigingen, waarvan zeventien franchisevestigingen en streeft er uiteraard naar om te blijven groeien. Om deze groei te realiseren, is zij op zoek naar franchisenemers die een passie hebben voor eten en drinken.

Tijdens de franchisemiddag komen bezoekers alles te weten over het franchisetraject binnen De Pizzabakkers. De oprichters van het buurtrestaurant zullen deze middag een presentatie geven over alle ins en outs van het ondernemerschap. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. De oprichters van De Pizzabakkers en Martin van Willigen, directeur van franchise adviesbureau Customerfactory, staan klaar om deze vragen te beantwoorden.

Ook mensen die nog niet zeker zijn franchisenemer te willen worden, maar wel nieuwsgierig zijn naar het ondernemerschap bij De Pizzabakkers, zijn welkom.

Het succes van De Pizzabakkers

Wat begon als een gezellig buurtrestaurant aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot 23 succesvolle pizza restaurants. De Pizzabakkers is een buurtrestaurant waar alles draait om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. De ambachtelijke pizza’s worden volgens authentiek Romeins concept gebakken in Italiaanse houtovens.

De pizza’s zijn rijkelijk belegd met uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. Zo komt het vleeswaar uit diverse familiebedrijven in Italië en wordt de prosecco als pretentieloos drankje geserveerd. Iets wat in Italië heel gebruikelijk is. Het gevoel dat De Pizzabakkers wil overbrengen is gezelligheid en warmte, oftewel een echt familiegevoel.

Kortom, De Pizzabakkers is weggelegd voor ondernemers met een horecahart die altijd al een eigen pizza restaurant zouden willen hebben.

×