Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers verwacht groeispurt in 2023

De Pizzabakkers heeft aangekondigd dat de formule dit jaar flink gaan uitbreiden. De populaire Italiaanse pizzarestaurant-keten zal nieuwe vestigingen openen in verschillende steden door het hele land. Naast uitbreiding van het aantal locaties zal De Pizzabakkers ook haar interieur vernieuwen en een nieuwe, eigentijdse stijl introduceren.

Met de uitbreiding van het aantal vestigingen is De Pizzabakkers op zoek naar nieuwe franchisenemers om haar groei voort te zetten. De Pizzabakkers is op zoek naar gepassioneerde ondernemers die affiniteit hebben met de horeca en zich willen inzetten voor de kwaliteit en service waar de keten om bekend staat.

Het vernieuwde interieur zal een moderne, warme en gezellige sfeer creëren. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame & stoere materialen en de inrichting zal zich richten op het gevoel van samenzijn, wat past bij het idee achter De Pizzabakkers: samen genieten van overheerlijke pizza’s.

“We zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer kunnen uitbreiden en ons vernieuwde interieur kunnen presenteren aan onze gasten,” aldus mede-eigenaar en oprichter Siang-Lan Go. “We zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers die ons willen helpen onze missie voort te zetten: het serveren van de beste pizza’s van Nederland.”

Ben jij die enthousiaste (potentiële) ondernemer die De Pizzabakkers zoekt? Vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×