Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De start van Barbera als franchisenemer bij ABACUS

Sinds 1 april jl. is Barbera Groenesteyn begonnen als franchisenemer bij ABACUS Bijlesinstituut. Dit doet zij in haar eigen dorp, Zijderveld. In een interview met De Nationale Franchise Gids legt de kersverse ondernemer uit hoe zij het franchisen ervaart. “Franchisen bij ABACUS Bijlesinstituut is écht een samenwerking, je staat er niet alleen voor. Dit merkte ik vanaf dag één.”

In haar tijd als leerkracht hoopte Barbera altijd al om ooit voor haar zelf te beginnen, met een eigen bijlesinstituut. “Ik vind het leuk om veel mooie interessante gesprekken te kunnen voeren met zowel docenten als leerlingen. Hier haal ik energie uit om mij volledig in te zetten op de ondersteuning van bijlesdocenten en leerlingen.”

Als franchisenemer van ABACUS begeleid je op een positieve wijze bijlesdocenten die individueel bijles bij leerlingen thuis geven. “Toen ik op zoek ging naar de mogelijkheden van een bijlesinstituut, kwam ik uit op de website van De Nationale Franchise Gids. Na het lezen van de informatie over ABACUS, twijfelde ik niet om in ieder geval in contact te komen met ABACUS voor een eerste kennismaking.”

Ondersteuning

“De opstartfase van een franchiseondernemer is altijd wel lastig als je nog geen ervaring hebt als ondernemer. Ik had nog niet veel ervaring met administratie, maar de franchiseformule heeft mij daarin erg geholpen, het scheelde mij een hoop papierwerk.”

Barbera vindt het belangrijk om eerst een eigen netwerk op te bouwen met docenten. “In het begin denk je al heel veel docenten te hebben, maar nu de aanvragen van leerlingen binnenkomen merk je dat je nog veel meer docenten nodig hebt.”

Over ABACUS

ABACUS Bijlesinstituut Nederland telt momenteel twaalf regionale bijlesinstituten. Ook in de rest van Europa is ABACUS ruim vertegenwoordigd met meer dan 100 vestigingen. ABACUS Bijlesinstituut bestaat al ruim 25 jaar en de verwachting is dat de vraag naar individuele bijles blijft groeien.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over ABACUS Bijlesinstituut![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×