Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DE STEENMASTERS kiezen ‘Franchisecollega van het Jaar 2023’

DE STEENMASTERS

Onlangs heeft bij franchiseformule DE STEENMASTERS weer de verkiezing ‘Franchisecollega van het Jaar 2023’ plaatsgevonden.

Alle 36 franchisenemers konden stemmen op wie volgens hen het meeste had bijgedragen binnen de franchisenemersgroep. Rico Ritter, Managing Director van de formule: ‘Onderling wisselen de franchisenemers veel kennis en ideeën uit en hebben ze ook elkaars steun nodig. Sascha spant in dat opzicht duidelijk de kroon in 2023!’ DE STEENMASTERS zijn expert in het duurzaam herstellen van steenoppervlakken. Denk aan het voorbereiden van bestratingen, het inwerken van vast voegmateriaal en het voorkomen van aantasting door algen of mos.

Sacha werkt sinds 3 jaar bij de formule. Hij is verantwoordelijk voor de regio Dortmund en altijd een graag geziene gast onder zijn collega’s. Wanneer er vragen opkomen, is hij meestal een van de eersten binnen de franchisenemersgroep die ondersteuning biedt. Met zijn ervaring en goede verkoopvaardigheden ondersteunt hij vooral ook nieuwe franchisenemers. Zo geeft hij tips en advies aan zijn collega’s, biedt hij hulp door bij voorbeeld het maken van video’s. De community heeft hem nu verkozen tot Collega Van Het Jaar 2023.
Ook voor Sascha is dit de moeite waard. De franchisegever keert € 2.500 netto uit als bonus. Ritter: Dit is goed besteed geld omdat je juist de franchisenemer die andere franchisenemers vooruit helpt, extra willen belonen. Wij zijn blij dat we zo’n sterke collega aan boord hebben! Namens al onze franchisenemers – inclusief degenen die ook zeer actief zijn maar niet de eerste plaats konden halen – willen we iedereen graag bedanken voor het geweldige teamwork.’

Ontvang gratis meer informatie over DE STEENMASTERS

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DE STEENMASTERS

×