Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DE STEENMASTERS Oostenrijk genomineerd voor prestigieuze prijs

Van links naar rechts: Ben Fröhlich, Projectmanager. Khaled Scheivanie, Adjunct-Directeur. Angelina Berndorfer, Stefan Berndorfer, Rico Ritter Directeur.

In een wereld waar de concurrentie moordend is en succes afhangt van innovatie en doorzettingsvermogen, heeft de vestiging van DE STEENMASTERS van Angelina en Stefan Berndorfer zich weten te onderscheiden. Uit meer dan 130 leden zijn zij genomineerd als ‘Nieuwkomer van het Jaar’ tijdens het gerenommeerde Franchise Gala in Wenen.

Snelle start – 100% groei

Angelina en Stefan zijn nog maar in hun tweede bedrijfsjaar en kunnen al bogen op indrukwekkende prestaties. Ze hebben hun verkoopdoelstellingen voor het eerste jaar ruimschoots overtroffen en hun omzet in het tweede jaar met meer dan 100% zien groeien. Vanaf het eerste volledige boekjaar hebben ze bovendien een winstgevend bedrijf weten neer te zetten. Dit succes heeft hen een gegarandeerde top drie plaats opgeleverd bij de nominaties, maar de vraag blijft: zal het genoeg zijn voor zilver of goud?

Rico Ritter, oprichter en directeur van DE STEENMASTERS, prijst het duo: “Angi en Stefan laten zien hoe het moet. Hun groei, passie en ambitie zijn een stimulans en het bewijs voor andere partners dat alles mogelijk is als je het juiste team aan je zijde hebt. Voor ons zijn deze twee nu al de winnaars, ongeacht of ze op de eerste plaats eindigen of niet!”

Ondersteuning en groei

De Berndorfers rusten echter niet op hun lauweren. Ze zijn al druk bezig met het plannen van de uitbreiding van hun locatie, gesteund door het innovatieve “Next Level”-programma van de franchisegever. Dit programma biedt uitgebreide financiële steun en ondersteunende diensten, zowel vanuit het hoofdkantoor als van externe partners. Het doel is om franchisenemers te helpen groeien van oprichter naar ondernemer met personeel.

Rico Ritter licht toe: “Met dit nieuwe programma hebben we al drie partners geholpen om de sprong te maken naar het aannemen van personeel. De focus verleggen van dagelijkse zaken naar laagdrempelig management is een evenwichtsoefening die we met onze ervaring en teamgeest gezamenlijk onder de knie krijgen. Bij De Steenmasters moet elke ondernemer kunnen groeien. Wij willen daar graag bij helpen, zo gaven we alleen al in 2024 meer dan €100.000 uit aan financiering.”

Inspiratie voor andere franchisenemers

Het succesverhaal van Angelina en Stefan dient als inspiratie voor andere ambitieuze franchisenemers. Het laat zien dat met de juiste ondersteuning en vastberadenheid, het mogelijk is om opmerkelijke resultaten te behalen. Dit succes is niet alleen een bewijs van hun toewijding en hard werken, maar ook van de kracht van het franchisemodel van DE STEENMASTERS.

Ontvang gratis meer informatie over DE STEENMASTERS

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DE STEENMASTERS

×