Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DE STEENMASTERS sterk aanwezig op De Nationale Franchise Beurs

Op 6 en 7 oktober 2023 schitterde DE STEENMASTERS met hun aanwezigheid op De Nationale Franchise Beurs in Amsterdam. Maike Landman, het aanspreekpunt voor franchisepartners, en Ben Froehlich, de projectmanager van het hoofdkantoor van De Steenmasters in Duitsland, verwelkomden talloze bezoekers met expertise en vriendelijkheid op hun stand.

In lijn met de hechte familiewaarden die door alle partners van DIE STEINPFLEGER/DE STEENMASTERS worden gekoesterd, was het vanzelfsprekend dat Aatish Rajaram, de eerste franchisepartner uit Den Haag voor de regio Zuid-Holland, ook aanwezig was op de franchisebeurs. Naast het beantwoorden van vragen van potentiële ondernemers, bood de beurs een uitgelezen kans voor Aatish om met adjunct-directeur Khaled Scheivanie te brainstormen over de mogelijkheden en potentie van DE STEENMASTERS in Nederland.

DE STEENMASTERS franchise – experts in duurzame oppervlaktebehandeling van stenen

In plaats van het kostbare vervangen van steenoppervlakken, herstellen en desinfecteren ze deze volledig. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van hun klanten. Voor DE STEENMASTERS, bekend als DIE STEINPFLEGER in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, markeerde hun eerste deelname aan een Nederlandse beurs een recente intrede op de Nederlandse markt. De expansie naar Nederland werd aangestuurd door het hoge percentage huizenbezitters, wat aanzienlijk hoger is dan in Duitsland, waar DIE STEINPFLEGER binnen drie jaar marktleider werden.

De unieke positie van de formule in een niche en haar ongeëvenaarde status in alle tot nu toe vertegenwoordigde landen maakt het uiterst lucratief. De toevoeging van Aatish als eerste franchisepartner binnen een recordtijd benadrukt het enorme potentieel van DE STEENMASTERS en voorspelt een veelbelovende toekomst voor de formule in Nederland.

Wil je ook deel uitmaken van DE STEENMASTERS-familie? Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Ontvang gratis meer informatie over DE STEENMASTERS

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DE STEENMASTERS

×