De Tuinen wil uitbreiden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformules als Mexx en Halfords kampen met zware tijden en doen er alles aan om te overleven. Compleet het tegenovergestelde gebeurt bij franchiseformule de Tuinen. De formule wil namelijk honderd nieuwe winkels openen op A-locaties.

Het totaal aantal vestigingen van de formule zal dan binnen drie jaar tijd neerkomen op 250. Daaraan evenredig wordt verwacht dat in diezelfde periode het personeelsbestand met 700 werknemers wordt uitgebreid, naar een totaal van 1.750. ‘’Voor verreweg de meeste bedrijven geldt tegenwoordig dat ze sluiten, of stoppen met groeien. Maar er zijn altijd uitzonderingen’’, zegt Gerard Zandbergen, eigenaar van winkeldataleverancier Locaties tegenover de Volkskrant. ‘’De Tuinen is er één van, net als Action en Primark. Dat zijn blijkbaar de winkelketens die de hedendaagse consument aanspreken.’’

De franchiseformule timmert al langer aan de weg. Zo won de formule twee jaar geleden de High Growth Award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. In vijf jaar tijd verdubbelde de formule haar aantal vestigingen naar 148. Mochten de 100 nieuwe vestigingen gerealiseerd worden, dan passeert de franchiseformule zelfs fastfoodketen McDonald’s.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • X. Jin

    Ik wil graag meer informatie hebben over de Tuinen. Ik wens een mijn eigen nieuwe Tuinen ga openen, maar in andere land met hele goede formule met hele lager risco.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise