De uitreiking van De Klussenier Awards

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? De resultaten hiervan zullen vrijdag 27 januari bekend gemaakt worden in Barneveld. Dan is de ontknoping van De Klussenier Awards.

De uitreiking heeft inmiddels al drie keer plaats gevonden. Er worden uitreikingen gedaan in de categorieën vakmanschap, klantvriendelijkheid, ondernemerschap, starter van het jaar en ondersteuner.

Joost van der Pol, directeur en eigenaar van franchiseformule De Klusseniers, is erg te spreken over de uitreiking. “Klusseniers zijn trots op het werk dat zij afleveren maar vaak ook bescheiden. Zij vinden het de normaalste zaak van de wereld om een eigentijdse badkamer, geheel naar de wensen van de klant op te leveren. Zij merken zelf niet dat hun vakmanschap en klantvriendelijkheid hen maakt tot een professionele vakman. De Awards bieden ons de gelegenheid waardering te geven aan deze vakmannen.”

De waardering van klanten is erg belangrijk, sommige categorieën worden namelijk gekozen op basis van de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek. Deze wordt na elke aanvraag onder de klanten uitgevoerd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.