Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De vijf redenen waarom BodyBase een groot groeipotentieel heeft

BodyBase franchise

Vanwege de groeiende vraag naar Reformer Pilates en Reformer Fitness heeft Bodybase een sterke basis voor groei en succes. In dit artikel worden vijf redenen benoemd waarom BodyBase een formule is met een groot potentieel.

1 – Uniek concept

BodyBase onderscheidt zich door zich niet alleen te specialiseren in Reformer Pilates, maar ook in Reformer Fitness. Binnen de BodyBase studio’s worden diverse takken van sport aangeboden: Reformer Fitness, Reformer Pilates-Yoga, Mat Yoga, Barre, (kick) Boxing en zijn er Fitness Stations. Op deze manier spreekt BodyBase een zeer brede doelgroep aan.

Daarnaast worden de Reformer-trainingen uitgevoerd op de door BodyBase ontworpen machine: de BaseLine. De BaseLine is geen traditionele reformer pilates machine, maar veel diverser, effectiever, veiliger en sexier. Een van de voordelen van de BaseLine is dat de machine kan worden gebruikt voor pilates, maar ook reformer yoga, krachttraining en hit voor beginners als gevorderden. Een machine die alles kan.

2 – Toenemende vraag

Onderzoek toont aan dat Nederlanders steeds meer bezig zijn met het verbeteren van hun gezondheid en dat zij streven naar een gezondere levensstijl. Naast het feit dat men bewustere voedingskeuzes maakt, is er een toename in sportschool- en fitnessclublidmaatschappen.

Wereldwijd neemt de populariteit van Reformer Pilates toe. Deze trend is ook zichtbaar in Nederland. Deze groeiende vraag leidt er toe dat er steeds meer vraag is naar studio’s, faciliteiten en instructeurs die deze trainingen aanbieden.

3 – Zeer gevarieerde doelgroep

Zoals al kort eerder in dit artikel benoemd, zijn Reformer Pilates en Reformer Fitness geschikt voor een breed publiek, wat aantrekkelijk is voor het klantbestand van de franchisenemer. Allereerst zijn de oefeningen zeer gevarieerd: een combinatie van flexibiliteit, kracht, cardio en houdingsverbetering. Daarnaast kan de BaseLine machine worden aangepast op elke individu: mensen die op zoek zijn naar algemene beweging, fanatieke sporters, mensen die herstellen van blessures en ouderen die hun mobiliteit willen verbeteren. Iedereen die op zoek is naar beweging, kan terecht bij BodyBase.

4 – Kwaliteit van de instructeurs

BodyBase erkent dat het succes van haar studio’s afhangt van de kwaliteit van de instructeurs. De BodyBase studio’s zijn een plek waar deskundige en goed opgeleide instructeurs aanwezig zijn die hoogwaardige lessen en persoonlijke aandacht bieden aan hun klanten. “Ik wil echt graag dat mensen hier met een voldaan gevoel de studio uitlopen. Wij zijn persoonlijk gemotiveerd om iedereen te helpen om zijn of haar persoonlijke doelen te behalen,’ vertelt oprichtster Sabrina Albert, BodyBase.

5 – Winnaar Dutch Fitness Awards catergorie Boutique Fitnessclub

Eind januari jl. vond de uitreiking van de Dutch Fitness Awards plaats in Zeist. Op nummer één in de categorie ‘Boutique Fitnessclub’ is BodyBase geëindigd. De award toont aan dat de BodyBase zich onderscheidt ten opzichte van de traditionele grote sportscholen middels haar uitstraling, kleinschaligheid en gepersonaliseerde aanpak. “Deze erkenning is niet alleen een blijk van waardering vanuit de markt, maar ook een belangrijk signaal dat wij uitstralen wat we willen en voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten,” aldus Sabrina.

 

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

×