Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Voetbalschool introduceert methode in China

China heeft als doel om in 2030 wereldkampioen voetbal te worden. Dit heeft onder andere ertoe geleid dat voetbal een verplicht vak op school is. De Nederlandse voetbalmethode Total Soccer Method gaat China helpen met het behalen van haar doel.

In Nederland en België werkt franchiseformule De Voetbalschool exclusief met de Total Soccer Method van Roger Bongaerts (tevens Hoofd Opleidingen VVV-Venlo) en Mark Huis in ’t Veld. Sinds een paar jaar zijn zij in contact met Norman Lee, general manager van de grootste jeugdvoetbalclub van Shanghai. Via Lee zijn Bongaerts en Huis in ’t Veld in contact gekomen met Football Future. Deze organisatie helpt China bij het bereiken van het doel.

Onlangs heeft Huis in ’t Veld in Shanghai de contracten ondertekend en de eerste beginselen gemaakt met de implementatie van de methode in lopende projecten. In het nieuwe seizoen gaat Football Future volledig onder licentie van de Nederlandse methode werken.  Waar de meeste Chinese  voetbalorganisaties en professionele clubs Europese trainers inhuren, gaan Football Future en Total Soccer Methode onderscheidend en vernieuwend te werk. Zij gaan zich richten op de ontwikkeling van de Chinese voetbaltrainer en –opleider.

Wilt u meer weten over de methode en franchising bij de Voetbalschool? Klik dan hier