Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De winnaars van Foodservice Awards 2023

Dit jaar was de vijfde editie van de Foodservice Award. In elke categorie werden maximaal vijf foodservice bedrijven genomineerd. In deze verkiezing bepaalt de consument welk bedrijf de beste foodservice biedt en beoordeelt hierin op service, kwaliteit, sfeer en prijs. 11 januari zijn de winnaars van de Foodservice Awards bekend gemaakt. De ‘Award overall’  werd gewonnen door Zuivelhoeve. Ook andere ondernemers gingen er met een prijs vandoor. Onder andere eazie, Van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

Zuivelhoeve Overall Winnaar

Tijdens de Horecava is bekend gemaakt dat de Zuivelhoeve voor het tweede jaar op rij de overall titel wint. Daarmee is het van oorsprong Twentse familiebedrijf verkozen tot beste foodservice bedrijf van Nederland. 

De prijs is in ontvangst genomen door Jorieke Roerink, dochter van oprichters Gerjhan en Diane Roerink. “Wij zijn super trots en vereerd dat wij deze prijs voor het tweede jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Wij willen onze trouwe klanten en ondernemers enorm bedanken. Als specialist proberen wij elke dag de klantverwachting te overtreffen, door lokaal het verschil te maken met de lekkerste smaken van eerlijke producten.”

Anne & Max beste fysieke foodservice

Freshfood&coffeecafé Anne&Max heeft de ‘Foodservice Award 2023’ gewonnen in de categorie Klassieke horeca. Wobbe van Zoelen, oprichter van franchiseformule Anne&Max: “Met onze huiskamers willen we een plek creëren waar iedereen zich op elk moment van de dag op zijn gemak voelt. Dagelijks werken we hard aan het creëren van kleine momenten van onbezorgd geluk voor onze gasten. Het winnen van de Foodservice Award betekent veel voor ons. Het laat zien dat onze gasten onze visie en missie omarmen en dit motiveert ons in het voortzetten van onze werkzaamheden en groei.” 

Andere winners in categorieën zijn onder andere gewonnen door eazie, Van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go. 

 

×