Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De workshops tijdens Het Nationale Franchise Congres 2022

Op donderdagmiddag 13 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het congres is de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor franchisegevers. Deelnemers kunnen een individueel dagprogramma samenstellen waarbij de keuze is uit zes workshops en/of twee seminars.

“Bij de workshops gaan franchisegevers met elkaar in gesprek over een bepaald onderwerp en wisselen dan tips en ervaringen uit. Uit de enquêtes blijkt dat dit onderdeel als bijzonder waardevol wordt ervaren, “ aldus organisator Tim Hazekamp. “De workshops worden geleid door franchisegevers tevens ervaringsdeskundigen op het betreffende onderwerp.”

Thema van het Congres dit jaar is ‘What’s Next?’ Een breed ingestoken thema waarbij aandacht wordt besteed aan duurzaamheid, toekomstige ontwikkelingen, innovatieve marketing, en meer. Deze thema’s keren uiteraard ook terug in de workshops die gegeven worden. Deelnemers kunnen kiezen uit zes verschillende onderwerpen:

  1. Ferdinand Molenaar / New York Pizza – Digitaliseren van diverse processen in franchise
  2. Henk Hofstede en Alec Clement / ABN Amro & WAAR – Duurzaam Ondernemen
  3. Otto Mak / Home Instead Thuisservice – Ontwikkelingen binnen de dienstverlening
  4. Hans Bruning / SLA – Ontwikkelingen in de foodsector
  5. Majella Le Blanc / fit20 – Franchisenemers stimuleren in lokale marketing
  6. Tim Hazekamp / De Nationale Franchise Gids – Ondernemers werven

Iedere workshop duurt een uur, en deelnemers kunnen twee workshops volgen gedurende het Congres. Iedere workshopvoorzitter is ervaringsdeskundige binnen zijn onderwerp en praat graag over hun eigen ervaringen met de aanwezige franchisegevers. Hazekamp: “Na de workshops is er ruimschoots mogelijkheid na te praten op de borrel. Ervaring van de meeste deelnemers is dat geen consultant kan opboksen tegen de informatie die wordt verkregen uit de workshops”. Ook deelnemen? U kunt zich hier inschrijven.

×