Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Zuivelhoeve wint ‘Foodservice Award 2022’

Zuivelhoeve wint foodservice award 2022

De winnaars van de Foodservice Awards 2022 zijn gister bekend gemaakt tijdens een feestelijke lunch bij restaurant Trammmhuys in Voorburg. Chefkok Pierre Wind ontwikkelde een negen gangen lunch. Deze gangen stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking. De Zuivelhoeve mocht dit jaar de ‘overall’ titel in ontvangt nemen. Door deze prijs mag de franchiseformule zich het favoriete foodservice bedrijf van de consument noemen. Daarnaast ontvangt De Zuivelhoeve ook een prijs voor beste speciaalzaak van 2022.

Negen bijzondere gangen

De prijzen worden normaliter op het podium van de Horecava uitgereikt, maar om de winnaars alsnog in het zonnetje te zetten is er een samenwerking aangegaan met chef-kok Pierre Wind. Hij ontwikkelde een speciale negen gangen lunch. De lunch was erg gevarieerd: van veganistische oesters tot een live gerookte zalm. De lunch vormde de basis voor de uitreiking.

Prijswinnaars

Na de uitgebreide lunch was het tijd voor de uitreiking. Er werden prijzen uitgereikt die in negen categorieën te onderscheiden zijn: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Kwalitaria won twee prijzen, namelijk die van warme maaltijdbezorging en snackbars. Verdere winnaars zijn Brownies&Downies, ’t Stoepje, Domino’s Pizza, Landal Greenparks, Vegan Masters, Zuivelhoeve, AH to go.

De Zuivelhoeve is overall winnaar en scoort een eindcijfer van 8,68. Ze scoorde hoog op de onderdelen gastvrijheid en kwaliteit. De Zuivelhoeve liet hiermee runners-up als Brownies&Downies (8,38) en ’t Stoepje (8,23) achter zich.

Ontvang gratis meer informatie over Zuivelhoeve

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Zuivelhoeve

×