Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dealerglass: nieuwe formule in ruitherstel

Er is een nieuwe franchiseformule op de markt voor ruitherstel, zo blijkt uit een artikel van Aftersales Magazine.  Dealerglass richt zich speciaal op merkdealers. Alle merkdealers kunnen zich aansluiten bij Dealerglass. Zo kunnen bestuurders die klant zijn van een bij Dealerglass aangesloten lease- of verzekeringsmaatschappij daar de ruitschade laten behandelen.

De initiatiefnemers van Dealerglass, Bart Janssen en Erwin Arends, vertellen meer over de formule. “Berijders willen graag naar de dealer voor ruitschadeherstel. Dit is vaak een vertrouwd adres, goed bereikbaar en de dealer heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Zeker met de geavanceerde veiligheidssystemen van nu is het essentieel de juiste know-how in huis te hebben. Dankzij de afspraken die Dealerglass maakt en zal maken met lease- en verzekeringsmaatschappijen, kan de berijder nu bij zijn eigen merkdealer terecht voor een vakkundige reparatie met originele onderdelen.”

De eerste merken

Lexus, Toyota, Renault en Dacia zijn de eerste vier merken die zich bij Dealerglass voegen. Momenteel is Dealerglass bezig met de definitieve gesprekken met acht nieuwe merken. Erwin Arends vertelt meer over het belang van het merken vertegenwoordigen. “De kracht van Dealerglass is dat alle merken vertegenwoordigd worden, waarmee er een nieuwe landelijke speler voor ruitschadeherstel ontstaat. Hierbinnen richt iedere merkdealer zich op herstel van ruitschade van zijn eigen merk.”

Verzekerings- en leasemaatschappijen

Dealerglass is officieel van start gegaan per 1 maart jl. voor meerdere verzekerings- en leasemaatschappijen. Ook staan er meerdere gesprekken in de planning met als doel verdere samenwerkingen te realiseren.

×