Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Decorette expandeert naar Duitsland

Woonatelier Decorette breidt in januari van dit jaar haar formule uit naar Duitsland. Dit zal gebeuren onder de naam: HOMED. De naam Decorette was in Duitsland al vergeven.

Op zoek naar ondernemers in Duitsland

Decorette, onderdeel van Euretco, gaat nu in Duitsland op zoek naar ondernemers die de franchiseformule op de markt gaan brengen. In de showroom van moederbedrijf van moederbedrijf EK/servicegroup in Bielefeld is een complete HOMED-winkel opgebouwd. Op deze wijze kunnen Duitse ondernemers direct een duidelijke indruk krijgen van de HOMED-formule. De voorbeeldwinkel zal het uitgangspunt zijn voor de acquisitie in Duitsland.

Manager operations Germany Ruby Beck tegenover RetailNews: “Voor februari hebben we al wat afspraken staan. We hebben goede hoop in het tweede kwartaal de eerste winkels te kunnen openen.” Eind dit jaar zou de teller op vijf moeten staan. Over vijf jaar hoopt Decorette vijftig winkels in Duitsland te hebben.

Volgens Beck blijkt uit onderzoek dat er bij de oosterburen ruimte is voor de Decorette-formule. Die is volgens haar veel moderner dan de ‘papa- en mama-winkeltjes’, die je daar veel hebt.

Over Decorette

Decorette woonatelier is het betaalbare alternatief voor de woonstylist. Met 50 winkels is Decorette Woonatelier een begrip in Nederland. De woninginrichter timmert al 48 jaar aan de weg en onderscheidt zich door haar kennis, service en vakmanschap. Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. De accessoires en verlichting maken het lifestyle gevoel compleet. Met het ruime assortiment, de ‘experience ruimte’ en het goede, persoonlijke advies verkoopt de formule sfeer en gemak.

×