Decorette gaat samenwerken met Flinders

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Formuledirecteur Angela van Dongen meldt dat Flinders en Decorette gaan samenwerken. Dit zal in een vorm van een shop-in-shop concept zijn. De eerste shop-in-shop zal eind september worden toegevoegd aan de winkel in Zaandam.

Decorette

Met c.a. 50 winkels is Decorette Woonatelier een begrip in Nederland. De woninginrichter timmert al 44 jaar aan de weg en onderscheidt zich door haar kennis, service en vakmanschap. De formule is het betaalbare alternatief voor de binnenhuisadviseur. Decorette is onderdeel van retailservice-organisatie Euretco.

Flinders

In 2019 won woonwinkel Flinders de Shopping Awards Vakprijs 2019. Hiermee lijkt Flinders goed te passen bij Decorette. De woonwinkel heeft op dit moment meer dan 36.000 designproducten in haar assortiment. Het is de missie van Flinders om design voor iedereen toegankelijk te maken. Flinders heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen.

Ook een eigen Decorette vestiging openen? Klik hier voor meer informatie of hier om direct vrijblijvend informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.