Decorette lanceert nieuwe stijl

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Recentelijk is Decorette Woonatelier Mijdrecht feestelijk heropend. De vestiging van de formule is de eerste die werd geopend in de nieuwe Decorette-stijl. Angela van Dongen, formule manager van Decorette, spreekt van een goede lancering. “Het nieuwe concept is door het publiek enthousiast ontvangen. Wat we nu al zien is dat de winkel meer bezoekers trekt, maar ook een ander doelgroep. We trekken nu bijvoorbeeld ook meer jongere gezinnen aan.”

Decorette bestaat ruim 40 jaar en het huidige concept staat al sinds 2004. “We merkten dat de consument behoefte had aan meer beleving in de winkel. Als wij niet aanpassen, loopt de klant uiteindelijk weg.” Met de nieuwe stijl probeert Decorette meer beleving en reuring op de winkelvloer te creëren en staat creativiteit centraal.

Het nieuwe concept wordt dit jaar ook toegepast op de vestiging in Nieuw-Vennep. Over drie jaar moeten alle vestigingen het nieuwe concept voeren. “De franchisenemer betaalt dit zelf, maar de kosten zijn erg geminimaliseerd. 70 tot 80 procent van het huidige interieur wordt hergebruikt. De kosten die gemaakt worden zijn voornamelijk bedoeld voor nieuwe productgroepen als verlichting en kleine meubels.”

Decorette is ook net gestart met een afspraakbureau. Klanten kunnen op de website van de formule een afspraak inplannen met een Decorette-ondernemer in de regio. De ondernemer kan in de avonduren of in het weekend bij de klant thuis op bezoek gaan om de mogelijkheden te bespreken. Decorette hoopt zo klanten te bereiken die niet via een webshop willen kopen of overdag geen tijd hebben. Daarnaast wil de formule begin 2015 een shop-in-shop module lanceren.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise