Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Decorette op de vt wonen&design beurs

Decorette stond dit jaar van 2 t/m 7 oktober op de VT wonen&design beurs op de RAI in Amsterdam met zijn ‘stalen lab’. Er waren per dag zes Decorette ondernemers bij de stand, om de bezoekers van de beurs te informeren.

Volgens Decorette waren de reacties positief en werd hun stand beschreven als: fris, modern, licht en overzichtelijk. Ook melden zij dat bezoekers met name te spreken waren over het assortiment en de samenwerking tussen de stylisten en de adviseurs op de stand. Door de stylisten werden de bezoekers bijgestaan met indelen, inrichten en kleuradvies. In het zogeheten ‘stalen lab’ kregen de bezoekers persoonlijk materiaaladvies, voor vloer, raam- en wandbekleding. Verder meldt Decorette ook dat de online stijltest veelvuldig gebruikt is tijdens de beurs, deze app werd hier tevens gelanceerd. De app zou gebruikers moeten helpen met ontdekken welk woontype iemand is, dit op basis van de persoon en zijn of haar persoonlijkheid. “Heel leuk om te doen en het resultaat klopte bij mij precies!” zegt een bezoeker van de Decorette stand.

“Decorette is tijdens de VT wonen&design beurs wederom goed neergezet. We denken veel bezoekers warm gemaakt te hebben voor een bezoek aan een Decorette winkel!” aldus Angela van Dongen, Manager Decorette.

Over Decorette

Decorette is opgericht in 1972 en is sindsdien een grote naam in de Nederlandse woningtextiel branche. Tegenwoordig werkt Decorette samen met 18 verschillende A-merk leveranciers op het gebied van interieur. Ook heeft Decorette een grote private label collectie.

×