Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Primeur Decorette met eigen experience center

10 december 2018
Decorette opende maandag 3 december 2018 haar eerste experience center in de Woonindustrie in Nieuwegein. Decorette toont met het experience center al zijn innovatieve en technische mogelijkheden. Het experience center inspireert en informeert. Decorette ondernemers kunnen hier de ruimte gebruiken om haar consumenten optimaal te bedienen.

“Deze showroom moet de consument verassen, overspoelen met mogelijkheden en vooral inspireren”, aldus Formulemanager Angela van Dongen. De experience center is ingedeeld in negen zones, hiervan zijn verschillende moodboards en kleurthema’s uitgewerkt. Met het experience center onderscheidt Decorette zich in de Nederlandse woningtextiel branche, door consumenten een ruimte te bieden waar zij buiten de lokale Decorette winkels inspiratie op kunnen doen. Er waren veel mensen aanwezig bij de opening van het experience center. Zij beschreven de ruimte als prettig, inspirerend en bijzonder. “Interieurshoppen wordt zo een feest”, aldus een bezoeker van het experience center.

Over Decorette

Decorette is al sinds de oprichting in 1972 een begrip in de Nederlandse woningtextiel branche. Inmiddels werkt de formule samen met 18 verschillende A-merk leveranciers op het gebied van interieur. Bovendien heeft Decorette een uitgebreide private label collectie. Decorette is de inspirator voor de klant die twijfelt over de woonstijl en 2 linkerhanden heeft. Decorette brengt deze verschillende werelden samen. De formule gaat niet voor de grootste winkel of de goedkoopste producten maar willen het liefst goed resultaat leveren.

×