Deense CLUBTAN naar Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

clubtan franchise

De Deense CLUBTAN wil naar Nederland komen en heeft daartoe een wervingsovereenkomst gesloten met Franchise Match. CLUBTAN is één van de grootste spelers in Denemarken op het gebied van zonnebanken. CLUBTAN is uniek omdat zij werkt met onbemande studio’s.

Het unieke en gepatenteerd ’member system’, wordt gemanaged door een automaat waar de klant zijn sessie boekt en betaald. Telkens als een klant een sessie boekt wordt er een scan gemaakt van de huid en krijgt de bezoeker een aanbeveling voor de optimale benodigde tijd. Dit helpt de klant om een net zo effectieve als aangename behandeling te krijgen. Die behandeling is toegespitst op het huidtype van de gebruiker. Omdat het geheel is geautomatiseerd zijn de kosten laag, zowel voor de consument als voor de franchisenemers.

CLUBTAN is bovendien de uitvinder van de ‘air shower’ en een unieke Aloë Vera aftersun lotion dispenser. Beide producten zijn inbegrepen in de prijs en doorontwikkeld. Peter Laursen is de stuwende kracht achter CLUBTAN. “Omdat wij in Nederland van start willen met een Master Franchisenemer hebben wij gekozen voor Franchise Match. Niet alleen heeft zij laten zien dat zij franchise begrijpt maar zij is ook ingericht op het vinden van een Master. “ Met Denemarken als maatstaf is de verwachting dat 100 vestigingen een haalbare kaart moet zijn.

CLUBTAN bestaat al sinds 1998 en heeft haar sporen verdiend. De expansie naar Nederland past in een Europese strategie van groei waarin andere Scandinavische landen en Duitsland een belangrijke rol spelen. Inmiddels is de samenwerkingsovereenkomst getekend en zullen de eerste wervingsactiviteiten dit najaar van start gaan.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.