Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Deense juweliersformule Amazing Jewelry start in Nederland

De Deense juweliersformule Amazing Jewelry open binnenkort haar eerste vestiging in Nederland. Onlangs tekenden Terence Jacometti en Hanna Twelkemeijer in Utrecht de Master franchise overeenkomst.

Het duo gaat de formule exploiteren in Nederland en inmiddels is de eerste locatie aangehuurd. “In het vernieuwede Hoog Catharijne zal de pilotvestiging openen op een absolute toplocatie. Op korte termijn zullen wij ook starten met het aanstellen van franchise partners”, aldus Jacometti.

De oprichter van de formule, Jasper Nielsen, is verheugd met deze volgende stap in de verdere internationalisering van Amazing Jewelry. “Met Amazing Jewelry willen wij de Zara zijn binnen onze branche. Wij verkopen handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit voor een prijs die 30- tot 50% lager ligt dan gebruikelijk. Momenteel openen wij winkels in alle Europese landen. De komende maanden verwachten wij 100 openingen. Ik heb voor Nederland hoge verwachtingen en heb veel vertrouwen in onze master franchise partner”, aldus Nielsen.

×