Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Deleukstetaartenshop stopt als franchiseformule

Franchiseformule Deleukstetaartenshop van moederbedrijf NewCakes B.V. gaat terug naar zijn roots. Het bedrijf gaat zich vanaf nu alleen nog maar focussen op de online markt. Naast de webshop waren er ook nog 11 franchise winkels van Deleukstetaartenshop in Nederland.

De formule gaat weer terug naar zijn roots. Zo begon het bedrijf als webwinkel en willen zij nu ook zo verder gaan.  Deleukstetaartenshop is een formule in advies, verkoop en opleiding in taartdecoratie en decoratie producten. De franchisewinkels die overblijven zullen onder eigen naam verder gaan.

“Alle gedreven franchisenemers hebben stuk voor stuk prachtige winkels neergezet waar zij hun eigen identiteit hebben samengevoegd met alle kenmerken van Deleukstetaartenshop. Het retaillandschap heeft de afgelopen jaren grote veranderingen doorstaan, zowel on- als offline. Na een strategische blik op de toekomst, hebben wij besloten verder te gaan, of eigenlijk terug te gaan naar onze roots:  de webshop Deleukstetaartenshop.nl. De volledige focus op de webshop en het inspelen op de wensen en behoeftes van onze klanten zijn de pijlers die wij de komende jaren verder ontwikkelen” aldus een medewerker van Deleukstetaartenshop.

×