Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Delhaize opent eerste vestiging nieuw concept

Met nieuwe stadsafhaalpunten en ‘on the go’-shoppen wil Delhaize het de klanten nog gemakkelijker maken om online boodschappen te doen. De formule schat in dat er binnen nu en drie jaar 200 locaties geopend kunnen worden.

“Dit is een voorbeeld van ‘instant retail’ waarbij on the go, fysiek en digitaal voor het eerst op deze manier worden gecombineerd”, aldus topman Xavier Piesvaux. Hij doelt hierbij op stedelijke klanten die bekend zijn met online bestellen, tijd willen besparen en het belangrijk vinden om gezond eten.

Vers en verpakt

De hoofdrol in deze nieuwe ‘Fresh Atelier’ vestigingen worden broodjes, snacks, smoothies, soepen en warme maaltijden terplekke bereid. Daarnaast kunnen bezoekers terecht aan een saladbar en is er keuze uit 1500 verpakte producten zoals, brood, salades, snacks en dranken. Betalen kan via quickscan kassa’s en vanaf aankomende februari ook via een scan & pay-app.

Stads-afhaalpunt

De stads-afhaalpunten zijn meer dan alleen een fysieke winkel, consumenten kunnen ook online hun bestellingen doen uit het gehele supermarkt assortiment, en die de dag erna op halen. De eerste vestiging zit in de Ravensteingalerij vlakbij het Centraal Station in Brussel. Dit jaar zal de tweede winkel openen in Leuven.

×