Délifrance op zoek naar Spécialité du Moment

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Heel Nederland mag een nieuwe tweemaandelijkse wisselende actiebroodje genaamd ‘Spécialité du Moment’ bedenken. De winnaar mag ook uiteindelijk meebepalen wat de Spécialité in de maand mei en juni te verkrijgen zal zijn in de Délifrance in Nederland. De winnaar van de Spécialité du Moment mag een jaar langs gratis lunchen bij alle Délifrance restaurant in Nederland.

De top-3 finalisten gaan ook op een trip naar Parijs met onder andere bezoek aan de Ecole de Boulangerie et Pâtissrie. De Ecole de Boulangerie et Pâtissrie bestaat als sinds 1929 en heeft al vele patissiers en bakkers opgeleid.

De campagne is vanaf 2 februari tot en met 28 februari op de website van Délifrance Franchise Formule, www.clubdelifrance.nl en op social media.

Délifrance stelt een top-10 samen uit alle inzendingen. Daarna krijgt iedereen de kans op mijn zijn of haar favoriet te stemmen via een Facebook-verkiezing. Op de finaledag zal de top-3  door een jury worden beoordeeld op vrijdag 31 maart 2017. De winnende receptuur zal van mei tot en met juni de Spécialité du Moment zijn.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website