Délifrance opent eerste pilot store aan A13

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

delifrance2

Franchiseformule Délifrance Nederland heeft een restaurant en corner geopend aan de rijksweg A13 in compleet nieuwe stijl. De vestiging staat onder leiding van franchisenemer Jan van der Heijden. Het gaat om een pilot voor toekomstig te openen locaties in heel Europa. Het zal ook dienen als voorbeeld voor de huidige Délifrance restaurants en corners die zullen worden verbouwd als de pilot succesvol verloopt.

In de pilot store komen de Franse sferen terug. Er wordt gebruik gemaakt van frisse kleuren en een pied-de-poule vloer. De wall-of-crumb is een echte eyecather. Hier kunnen mensen een kijkje nemen in de binnenkant van een pas gebakken brood, de kernidentiteit van Délifrance. Door de open keuken krijgen gasten een kijkje in de bereiding van hun maaltijd.

In het nieuwe concept van Délifrance kunnen gasten niet meer alleen lunchen. Zij kunnen terecht van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor de Franse klassiekers en een eigentijdser assortiment. Door de toevoeging van de ‘Grab & Go´corner voldoet Délifrance aan de behoefte van de snelle passant. De retailcorner is ook nieuw; hier kunnen gasten typische Franse producten vinden.

De franchiseformule Délifrance heeft in Nederland 175 verkooppunten. Het merk floreert en de franchiseformule wordt verder uitgebreid. Zo opent Délifrance bakeries in tankstations en introduceert ze nieuwe producten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.