Délifrance opent eerste tankstationbakkerij in nieuw concept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

delifrance2

Délifrance heeft onlangs in het tankstation van Esso Vissers Oostpoort in Etten-Leur de allereerste bakkerij geopend met de nieuwe look & feel. Het nieuwe concept was voorheen al geïntroduceerd bij het restaurant langs de A13 bij Delft.

De in 2010 geïntroduceerde uitstraling is volledig op de schop gegaan. Het bruin/zwarte interieur is vervangen voor lichte en moderne elementen die passen bij de oorsprong van de Franse formule. “In het nieuwe concept ligt de focus niet langer alleen op de lunch, maar op de gehele dag. Wie tien jaar geleden zou verklaren dat Délifrance nog eens hamburgers op het menu zou zetten, zou ongetwijfeld verbaasd zijn aangekeken. Toch is het realiteit in het nieuwe concept van de broodformule. In de bakkerij vind je de Déliburger, een heerlijke hamburger die uiteraard geserveerd wordt op Délifrance brood.” aldus Fred Gietman, manager franchise Délifrance Benelux.

Het nieuwe concept sluit aan bij een brede doelgroep, mede door de diverse eetmomenten. Anderzijds is er gekeken naar het tijdsbestek dat de consument heeft om te eten. “Voor de haastige consument bieden we uitkomst voor een snelle to-go aankoop. In de ‘grab&go’ counter vind je een kant-en-klaar assortiment aan vers belegde baguettes en zoet en hartige snacks om direct mee te nemen.” aldus Gietman.

Directeur Gerbert Vissers van Vissers Olie groep, waar Vissers Oostpoort onder valt, is trots dat hij de eerste Délifrance met nieuw concept mag uitvoeren. “We denken met dit concept in te spelen op de behoeften van de huidige consument en onze gasten te verassen.” Vissers en Délifrance houden de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten voor de mogelijkheden naar verdere uitrol.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website