Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Den Haag verwelkomt DBB De Vlierboom

03 november 2022

Drogisterij De Vlierboom is overgenomen door Johanna Castro Ordonez. De drogisterij gaat nu verder onder de naam DBB De Vlierboom, gevestigd in Den Haag.

Drogisterij De Vlierboom werd in de jaren 60 geopend als Drogisterij De Salamander. De Salamander was een begrip in Den Haag en omgeving en had op het hoogtepunt van haar bestaan 40 vestigingen. In 1997 werd deze winkel in de Bomenbuurt in Den Haag overgenomen door Its en Wilma van der Lely. Its en Wilma hebben de drogisterij ruim 36 jaar geëxploiteerd en nu geven zij het stokje door aan Johanna Castro Ordonez. Johanna is ook de eigenaresse van een andere voormalige De Salamander Drogisterij aan de Van Hoytemastraat en zij heropent De Vlierboom als DBB Drogist.

Met de keuze voor DBB Drogist kan het team van Drogisterij De Vlierboom de Bomen-, bloemen- en Vruchtenbuurt, met een verzorgingsgebied van 23.770 inwoners, nog beter adviseren. De uitstraling is vernieuwd, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak blijft en dit gecombineerd met het onderscheidend vermogen van DBB Drogist, maakt dat het team van DBB De Vlierboom de toekomst zonnig inziet.

Johanna: “Met de overgang van DA naar DBB is er meer ruimte voor onderscheidend vermogen in de vorm van nieuwe categorieën en meer beleving, dit samen met de nodige folder- en direct mail promoties van DBB geeft mij traffic en een vollere winkelmand.

UniPharma is op zoek naar ambitieuze ondernemers die de passie hebben om evenals Johanna een bestaande drogisterij over te nemen. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan (vrijblijvend) informatie aan door onderstaand formulier in te vullen. We gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden in uw regio te bespreken.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×