Derde New York Pizza vestiging voor franchisenemer Anzola

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Gyon Anzola opende onlangs de deuren van zijn derde New York Pizza vestiging. Deze New York Pizza is gevestigd in Drachten. De franchisenemer runt ook een vestiging in Emmen en Hoogeveen. Anzola is zijn carriere begonnen bij een concurrent van New York Pizza. “Ik had bij deze formule weinig doorgroei mogelijkheden en kwam daarom bij New York Pizza terecht.”

De franchisenemer werkt nu al vijf jaar samen met New York Pizza en ziet nog steeds veel mogelijkheden om te groeien. De laatste twee jaar werkt Anzola samen compagnon Robbert Hagting. “Met de vestiging in Drachten hebben we weer een nieuw marktgebied erbij. Er zitten hier een paar lokale spelers dus we willen ons onderscheiden door het toevoegen van een restaurant gedeelte. Het is een pilot, we gaan kijken of het aanslaat”, aldus Anzola. De franchisenemer laat aan De Nationale Franchise Gids weten dat de omzet van New York Pizza de laatste jaren flink is gegroeid en dat de bezorgmarkt ook groeit. “We proberen hier op in te spelen door leuke acties, introducties van nieuwe producten en de actieweken in te zetten.”

De franchisenemer heeft voor de toekomst nog geen concrete plannen. “Een vierde vestiging  is een mogelijkheid, maar niet op de korte termijn. Ik wil eerst mijn andere vestiging helemaal restylen en een restaurant gedeelte eraan toevoegen.” Voor andere startende franchisenemers heeft Anzola nog wel wat tips. “Laat je goed informeren over de formule en de kosten. En nog belangrijker doe zelf je eigen marktonderzoek”, aldus Anzola.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.