Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Deuren van fit20 studio geopend in Naarden

17 februari 2022

14 januari jl. heeft franchiseonderneemster Jacqueline Jongerius de deuren van haar tweede fit20 vestiging geopend in Naarden. De studio is gevestigd aan de Lambertus Hortensiuslaan 13c. De onderneemster was al eigenaresse van de fit20 studio in Bussum.
De studio in Naarden

Jacqueline Jongerius is trotse eigenaresse. “Mijn enthousiasme voor de fit20 training startte 9 jaar geleden, toen ik zelf als klant deze training ging doen. Nu open ik een nieuwe studio in mijn eigen woonplaats, Naarden. Effectief en efficiënt trainen voor de fitste versie van jezelf, voor iedereen, en dat om de hoek,” lacht Jongerius.

Ruim 10 jaar geleden startte directeur Walter Vendel met fit20. De directeur is trots op de opening in Naarden. “Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden,” aldus directeur Vendel. Volgens de directeur staat nog steeds dezelfde missie als tien jaar geleden centraal. “Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Naarden dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed. We staan te trappelen om dat aantal uit te breiden,” vertelt Vendel.

Het fit20 concept

fit20 heeft inmiddels 175 vestigingen in 12 verschillende landen. De franchiseformule staat bekend om het feit dat sporters slecht 20 minuten per week komen trainen. De training vindt plaats op afspraak, onder begeleiding van een opgeleide fit20 trainer. De training bestaat uit intensieve oefeningen waardoor het menselijk lichaam zich aanpast met als gevolg dat het lichaam sterker, fitter en energieker wordt. Door de deskundige begeleiding en de wijze waarop de oefeningen worden uitgevoerd is de training volkomen verantwoord. De sporters voeren de trainingen uit in dagelijkse kleding. De lage temperatuur in de studio in combinatie met de kort tijdsduur van de training zorgt ervoor dat men niet transpireert.

Daarnaast maakt fit20 gebruik van een sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de bewegingen van de sporters nauwkeurig. De sporter krijgt real-time visuele feedback op de training. Op deze manier kunnen de sporters van fit20 een optimaal trainingsresultaat behalen.

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×