Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DGN retail start met Hubo opleiding

DGN retail, franchisegever van doe-het-zelf formules Hubo en Multimate, start in januari 2021 met een officiële mbo opleiding tot allround Hubo monteur. Hiermee probeert Hubo goed personeel te werven. 

De mbo3 opleiding is een opleiding van 2 jaar en volledig ingericht op basis van het Hubo DNA. Naast het startmoment in januari 2021 kan er ook ingeschreven worden voor de start van de tweede leergang in september 2021. De opleiding is toegankelijk voor iedereen, van schoolverlaters, Hubo medewerkers tot zijinstromers etc.

DGN werkte samen met opleidingsorganisatie Essenzo Business School om de opleiding vorm te geven en te laten voldoen aan de voorwaarden voor een officiële opleiding met geaccrediteerd diploma. De opleiding richt zich met name op montage, maar ook commercie en communicatievaardigheden komen aan bod. Alles om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Angela van Dongen, Formulemanager Hubo, over de opleiding “We zijn ontzettend trots op de opleiding die wij in samenwerking met Essenzo Business School hebben opgezet. Bij Hubo staat service en kennis voorop, daarin onderscheiden wij onszelf. Het is daarom erg belangrijk om goed personeel te werven, maar helaas werd dit een steeds grotere uitdaging. Hoe mooi is het dan als je enthousiaste en gepassioneerde mensen op kunt leiden en die servicegerichtheid en kennis mee kunt geven. We wilde niet zomaar een training aanbieden, maar echt een officiële opleiding aanbieden mét diploma. Dit is niet alleen goed voor ons en onze Hubo ondernemers, maar ook voor de leerling zelf. Win, win win dus!”

×