Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dick de Vilder wordt directeur van backWERK Duitsland

Dick de Vilder, Managing Director backWERK

Het managementteam van Valora Food Service Duitsland wordt uitgebreid. Dick de Vilder zal de leiding nemen over de backWERK formule in Duitsland. Daarnaast wordt Angelo Mans verantwoordelijk voor alle product gerelateerde zaken: van productontwikkeling tot supply chain management.

De business unit Food Service Duitsland bundelt de B2C-activiteiten van Valora op de Duitse, Oostenrijkse en Nederlandse markt. Deze bestaat uit de formules Ditsch en backWERK, en sinds november j.l. de overgenomen formule Back-Factory. Op termijn zal Back-Factory getransformeerd worden naar de backWERK formule. Momenteel tellen deze drie formules samen circa 620 locaties.

Start in Nederland

Het doel van de uitbreiding is het bespoedigen van de aanstaande integratie van Back-Factory in backWERK. Daarnaast dient het de positie van de keten als verse foodservice formule te versterken. De nieuwe leider Dick de Vilder, voormalig hoofd van backWERK Nederland, introduceerde het concept 7 jaar geleden in Nederland. Vanaf dat moment was backWERK een succes en is de formule uitgegroeid naar diverse locaties door heel Nederland. Remco Oosterink wordt verantwoordelijk voor backWERK Nederland. Het moderne concept van de Nederlandse backWERK vestigingen vormen de basis voor de strategische ontwikkeling van de formule in Duitsland en Oostenrijk.

Toekomstplannen

Valora Food Service Duitsland wenst in de toekomst de focus te leggen op productontwikkeling. Om deze reden is Angelo Mans de tweede benoeming in het managementteam. Angelo Mans is sinds twee jaar hoofd Product Management bij Valora Food Sercive Duitsland. Daarvoor is Mans lange tijd werkzaam geweest bij de Nederlandse restaurantketen La Place. Als lid van de Raad van bestuur zal Mans verantwoordelijk zijn voor het hele proces, van productontwikkeling tot supply chain management.

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de aanstelling van Dick de Vilder en Angelo Mans als bewezen deskundigen de Raad van Bestuur nog meer slagkracht ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn we verheugd Dick en Angelo een volgende carrièrestap binnen Valora te kunnen bieden,” zegt Karl Brauckmann, Managing Director van Valora Food Service Duitsland.

 

Ontvang gratis meer informatie over backWERK

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

backWERK

×