Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Diever verwelkomt DBB Drogist

Op 25 juni opent Drogisterij Diever opnieuw haar deuren na een ingrijpende transformatie en herintroduceert zich als een DBB Drogist. Ingrid Stuifzand, de trotse eigenaresse van de drogisterij, verheugt zich op deze stap vooruit. “Met de steun en het onderscheidende karakter van DBB Drogist hebben we meer tijd voor onze klanten en kunnen we ons concentreren op deskundig en gezond advies,” aldus Stuifzand. De winkel, gelegen in het pittoreske en historische dorp Diever, biedt nu een nog betere winkelervaring met een fris en modern concept.

Diever, met zijn 2700 inwoners, is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de prachtige wandel- en fietsroutes, historische hunebedden en het onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog. De komst van DBB Drogist voegt een moderne dimensie toe aan het lokale aanbod, en biedt zowel inwoners als bezoekers een breed assortiment aan producten en deskundig advies.

DBB Drogist: Bewust Beter, Goedkoper en Lager

DBB Drogist streeft naar een unieke winkelervaring die draait om de drie kernwaarden: Bewust Laag, Bewust Goedkoop en Bewust Beter. Klanten kunnen hier A-merken tegen vaste lage prijzen vinden, aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen uit de folder meenemen, en verantwoorde keuzes maken dankzij het uitgebreide assortiment met producten die meerwaarde bieden.

Ingrid Stuifzand benadrukt de voordelen van de samenwerking met UniPharma en DBB Drogist: “Ik zie DBB Drogist als een welkome en frisse toevoeging aan de lokale gemeenschap van Diever. Dankzij de ondersteuning van DBB hebben we meer tijd om ons te richten op de behoeften van onze klanten.”

Franchisen bij DBB Drogist

DBB “Drogist Bewust Beter” is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die willen profiteren van de voordelen van een sterke franchiseformule zonder hun zelfstandigheid te verliezen. DBB Drogist biedt uitgebreide ondersteuning aan zelfstandige drogisterijen, waarbij de focus ligt op lokale marktkennis en klanttevredenheid.

UniPharma, de drijvende kracht achter DBB, biedt ondernemers moderne logistieke oplossingen en een flexibele organisatie. Dit resulteert in efficiëntere bedrijfsvoering en lagere kosten. Daarnaast legt DBB een sterke nadruk op duurzaamheid door een assortiment aan te bieden met producten die minder milieubelastend zijn.

DBB ondersteunt haar ondernemers met persoonlijke begeleiding door accountmanagers, op maat gemaakte schappenplannen en een uitgebreid actieprogramma. Met landelijke ondersteuning via folders, direct mail en social media, wordt de zichtbaarheid van de winkels vergroot en worden klanten actief aangetrokken.

Voor ambitieuze ondernemers die overwegen om een DBB Drogist te openen, biedt de formule de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiend netwerk zonder hoge instapkosten. Met een gemiddelde omzet per vestiging van € 500.000 en uitgebreide ondersteuning middels diverse product en verkoop cursussen, biedt DBB een solide basis voor succes.

Wil jij ook franchisenemer worden bij DBB Drogist? Vraag dan nu meer informatie aan en ontdek de mogelijkheden om je eigen drogisterij te starten met de ondersteuning van UniPharma en de bewezen formule van DBB Drogist.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×