Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Digihero start samenwerking met T-Mobile

24 november 2022

Digihero, onderdeel van Techone, is een bekende speler op het gebied van ICT dienstverlening en producten. “Om onze klanten de nieuwste en beste oplossingen te kunnen bieden om in de ICT-behoeften te voorzien zijn wij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen. Met trots en enthousiasme kunnen wij bekend maken dat wij een samenwerking zijn begonnen met T-Mobile,” aldus Digihero.

De afgelopen jaren heeft T-Mobile zich onderscheidden door een netwerk te beiden van enorm goede kwaliteit. Dat blijkt onder meer uit onderzoeken van OpenSignal, Ookla en P3. Met @Work Unlimited ben je dus niet alleen zorgeloos, maar ook supersnel online.

Naast onbeperkt mobiel internetten, kunnen de consumenten met het Unlimited-abonnement ook onbeperkt bellen in Nederland en de EU. In de VS zijn klanten bereikbaar door middel van het netwerk van T-Mobile USA. Zo bieden Digihero en T-Mobile hun klanten de mogelijkheid om, zelfs ver weg van huis, net zo bereikbaar te zijn als thuis.

Digihero klanten profiteren dus van een samenwerking van Techone met T-Mobile. “Hierdoor krijgen klanten van Digihero voortaan mobiel tegen een scherp aanbod, en dat allemaal op 1 factuur en met de vertrouwde service zoals je van ons gewend bent,” aldus Digihero.

Meer informatie? Mail of bel met Digihero en laat je adviseren. Dit kan via het telefoonnummer 010 30 60 000 of per email via info@digihero.nl. Daarnaast vind je alles over deze deal op https://www.digihero.nl/mobiel.

 

×