Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Directeur Hypotheekshop op non-actief

De directie van Welke Beheer heeft Ron Bavelaar, directeur van De Hypotheekshop, op non-actief gesteld wegens een verschil van inzicht na de overname van De Hypotheekshop door Welke Beheer eerder dit jaar.

In een brief aan de franchisenemers schrijft Welke Beheer: “Hierbij informeer ik u dat Ron Bavelaar als gevolg van een non-actiefstelling niet meer de functie van Algemeen Directeur van De Hypotheekshop Centrale Organisatie vervult. Reden voor dit besluit is een verschil van inzicht over de samenwerking na de integratie van De Hypotheekshop in Welke Beheer. Dit betekent dat Ron Bavelaar De Hypotheekshop op dit moment niet vertegenwoordigt en geen beslissingsbevoegdheid heeft.”

Ron Bavelaar bevestigt de mededeling van de directie. “Het klopt, ik mag de Hypotheekshop niet meer vertegenwoordigen. Ik ben het daar natuurlijk niet mee eens. Samen met het bestuur van de Stichting Herplaatsing De Hypotheekshop protesteer ik er fel tegen. Het is nu onder advocaten, dus ik kan er verder niets over zeggen.” Lodewijk van der Heijden zal de taken van Bavelaar op ad interim basis waarnemen. Hij was van 2003 tot 2007 algemeen directeur van De Hypotheekshop.