Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Directie Intergamma uitgebreid met Iacono en Hartong

Intergamma versterkt zich met een nieuwe cfo en coo. Vanaf 1 september start daar Marcello Iacono als financieel topman. Een maand later start bij het moederbedrijf van Gamma en Karwei ook Frans Hartong als chief operating officer. Dit meldt RetailNews.

Iacono zal zich bij het Doe-het-zelfconcern bezig gaan houden met het finaniële en logistieke beleid. Eerder werkte hij als cfo bij Plus en bij Q-Park. Iacono zal in de directie samenwerken met de huidige financieel directeur Koen Bussink die ook werkzaam blijft bij Intergamma. “De benoemingen vormen een uitbreiding van de directie en niet zozeer een vervanging.”

Winkeloperatie franchisewinkels

Hartong komt van de Van Neerbos Groep en Bouwmaat CRH waar hij nu nog actief is als managing director. Onlangs nam Intergamma de Van Neerbos Groep over. Hartong werkte eerder onder meer bij Metro Group als coo in Nederland, Polen en Duitsland. Bij Intergamma wordt hij verantwoordelijk voor het vastgoed en de winkeloperatie van de eigen winkels en van franchisenemers.

Eerder deze maand werd er ook al een wijziging gemeld in de directie van Intergamma. Toen werd bekend dat Sebastiaan de Jong vanaf oktober chief commercial wordt. De directie van Intergamma is met de nieuwe benoemingen van Iacono en Hartong compleet.

×