Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Directiewijziging DA en D.I.O.

Lisette Havermans is benoemd als algemeen directeur van NDS, Nederlandse Drogisterij Service. Met deze benoeming beogen DA en D.I.O., Holland Pharma en Mosadex Groep versneld en concreet synergie te bewerkstelligen.

In goed overleg verlaat Walborgh Kieskamp de organisatie. Lisette heeft ruime werkervaring in diverse bedrijfstakken en ze heeft kennis van de farmaceutische zorgmarkt. Ondertussen zijn er ook afspraken gemaakt met de besturen van de franchiseraad van DA en D.I.O in het kader van formuleontwikkeling en vernieuwing. Zij laten weten te worden bijgestaan door externe deskundigheid en door kennis vanuit de franchisenemers.

Binnen de nieuwe directiesamenstelling krijgt Jos Jongstra de verantwoordelijkheid voor de portefeuille ‘ondernemersrelaties’en de ontwikkeling van de franchiseportfolio.

Naast een wijziging in de directie heeft Mosadex Groep ook besloten een raad van commissarissen (rvc) in te stellen om het integratieproces en de synergie met Mosadex Groep verder aan te zetten. De rvc bestaat uit Ludwig Castelijns en Sandra Spek van Mosadex Groep. Voorziter is Harry Bruijniks. Harry is een ervaren bestuurder, met name in de retailsector.

×