Directiewisseling bij Market Food Group

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bij de Market Food Group (MFG) heeft er een directiewisseling plaatsgevonden. Sinds 1 januari jl. is Sjacco Nel benoemd tot Algemeen Directeur. Sjacco was sinds 10 jaar actief als Financieel Directeur, nu heet hij het stokje overgenomen van Peter Beukers. Beukers is inmiddels actief als Directeur Strategie, waarin hij verantwoordelijk is voor de strategische ontwikkeling van MFG voor wat betreft de commerciële bezigheden.

De Market Food Group heeft in 2016 een verandering doorgemaakt waardoor het formulehuis zich nu voornamelijk op nieuwe concepten voor haar klanten richt. Hierbij kunnen klanten meedenken en –werken aan nieuwe ideeën voor een nieuw food concept voor Retail en Out-of-Home. MFG laat met het formulehuis zien dat het open staat voor ontwikkelingen en een zo goed mogelijke partner voor klanten wilt zijn.

De formule heeft inmiddels diverse welbekende franchiseformules, zoals Le Perron en ’t Stoepje. Le Perron is momenteel actief op ongeveer 60 locaties. ’t Stoepje is inmiddels al gegroeid naar 130 franchisenemers en bestaat al sinds 1979.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.