Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dirk Lambrechts Directeur Services van Profile International

Per 1 oktober 2019 wordt de heer Dirk Lambrechts benoemd tot tweede statutair bestuurder van Profile International. Met deze benoeming zal hij samen met Matthijs Verhaar de tweekoppige directie van Profile International vormen. Met deze versterking in de directie is Profile op volle kracht om samen met de aangesloten ondernemers de strategische ambities te realiseren.

Over Profile

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De formule telt in totaal 215 vestigingen in Nederland en België en bestaat uit zelfstandige ondernemers. Meer dan 2.000 Profilers staan elke dag klaar om klanten snel en vakkundig te kunnen helpen. Naast de sterke positie in de professionele markt garandeert Profile ook de mobiliteit van steeds meer particulieren.

Expertise

Met Dirk Lambrechts wordt veel financiële, operationele en internationale expertise toegevoegd aan de organisatie. Dirk werkt sinds 2015 bij Profile Belux en Profile Euroservice en werd intussen belast met de uitwerking van het Profile ICT-platform, waarmee Profile haar prominente plaats in de keten nog meer elan wil geven.

Matthijs Verhaar is blij met de toetreding van Dirk Lambrechts: “Dirk voldoet volledig aan het profiel dat we hebben opgesteld. De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring met het werken met “zelfstandige” franchisenemers binnen een bedrijf in een internationale context. We kijken uit naar de samenwerking met hem.”

×