Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

‘Disruptie’ thema van Het Nationale Franchise Congres 2019

Het Nationale Franchise Congres is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Op 3 oktober zullen meer dan 150 franchisegevers deelnemen aan de 18e editie van dit symposium in Amsterdam. Dit jaar zullen lopende zaken en actuele uitdagingen in franchise worden besproken rondom het thema disruptie. Bekende franchisegevers geven er workshops en presentaties.

Disruptieve bedrijven zijn op een ontregelende manier vernieuwend. Het zijn ondernemingen die tegen de trend ingaan en een echte verandering in de markt teweegbrengen. Essentieel hierbij is een andere benaderingswijze van de markt. Mits goed uitgevoerd, leidt een disruptieve aanpak vaak tot grote successen. Wat kunnen formules van grote en bekende disruptieve bedrijven leren? Is een dergelijke benadering van de markt een noodzaak tegenwoordig? De franchisegevers gaan hierover in gesprek.

Komende editie zijn o.a. Marijke Roskam, Tjeerd Jegen (HEMA) en Michiel Muller (o.a. PicNic) te gast. Daarnaast zijn franchisegevers van o.a. Intersport, Runnersworld, Foodmaster & family, Albert Heijn en De Beren gespreksleiders in verscheidene workshops.

Tot slot zal voor de tweede keer de Franchise Starter Award worden uitgereikt. De prijs beloont de meest belovende starter voor een positieve impact en goed ondernemerschap. De winnaar ontvangt een geldbedrag van maar liefst €10.000, maar niet voordat de formule door hem of haar is gepresenteerd in een pitch aan de zaal van meer dan 150 kritische franchisespecialisten.

[box]Bent u werkzaam bij een franchiseformule en wilt u ook Het Nationale Franchise Congres bijwonen? Schrijf u dan hier in.[/box]

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×