Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

“Dit is een goede tijd om te starten in de horeca” aldus Toastable directeur

Franchiseformule Toastable was recentelijk te zien in het tv programma De Barometer op RTLZ. Bartjan Hendriksen, franchisegever van Toastable, nam daar het woord en gaf de vele voordelen aan van het ondernemen in franchiseverband. “Op deze manier zorg je ervoor dat je niet teveel fouten maakt bij de opstart.”

“De markt verandert en de horeca verandert mee. Een goed moment om in te stappen en je eigen zaak te starten. Maar let op dat je niet teveel fouten maakt met de start, extra krediet aanvragen is vaak nog lastig in deze tijd. Sluit je bijvoorbeeld aan bij een bestaande formule waardoor je van een vliegende start profiteert. Alle processen zijn al uitgedacht en getest, de marketing staat en het merk heeft al naamsbekendheid.”

“Ook kom je betrouwbaarder over bij geldverstrekkers, zij zien minder risico in uitbreiding van een bestaand bewezen merk. Toastable wil bijvoorbeeld uitbreiden met franchise vestigingen in Rotterdam, Haarlem, Den Haag, Leiden, Almere, Breda en Nijmegen.” Toastable was te zien op tv tijdens het programma De Barometer op RTLZ.

Heb jij altijd al je eigen zaak willen starten en wil je sparren over een samenwerking in de vorm van franchise?

 

[box]Bekijk nu de formulepagina van Toastable en vraag direct de brochure aan![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×