Dobey Nieuwegein wordt Dierspecialist

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na tien jaar Dobey Nieuwegein heeft de franchisenemersfamilie Haspels gekozen voor verandering. De vestiging aan het Muntplein 1 in Nieuwegein heeft een metamorfose ondergaan. Familie Haspels koos bij de vernieuwde vestiging en uitstraling ook voor een nieuwe naam die beter aansluit; Dierspecialist Haspels.

De Nieuwegeinse dierenspeciaalzaak bevat 130m2 winkeloppervlakte  met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteert Dierspecialist Hapsels  de vijf zekerheden als garantie: deskundig advies, verantwoord assortiment, betaalbare producten en betrokken en servicegericht personeel. Daarnaast worden ook 10.000 artikelen online aangeboden, die zowel in de winkel als thuis geleverd kunnen worden.

Dierspecialist Haspel beschikt over een Dierbaar-certificaat. Hiermee laten ze zien dat ze over de wettelijke vereiste basiskennis beschikken met betrekking tot gezelschapsdieren. Bovendien behoudt de vestiging contact met de lokale dierenarts die over de gezondheid van de dieren waakt,  is er een samenwerking met een hondenschool. Tot slot beschikt de dierenspeciaalzaak over een eigen hondengedragsdeskundige.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise