DoctorPhone opent eerste buitenlandse franchisevestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 juli a.s. opent DoctorPhone haar eerste buitenlandse franchisevestiging. De nieuwe franchisenemer Artur Fried zal zijn vestiging in Germersheim (Duitsland) openen. Fried heeft het concept van DoctorPhone online gezien en is langs de vestiging in Kleve geweest om een goede indruk van de formule te krijgen. Fried heeft technische ervaring op het gebied van mobiele reparaties (smartphone en tablet) opgedaan vanuit huis. De vestiging die Fried gaat openen zal volledig op het DoctorPhone concept draaien.

Franchiseformule DoctorPhone is een startende franchiseformule actief in de telecombranche. De formule is al 15 jaar actief met eigen vestigingen en gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Hierin verleent de formule service voor o.a. Apple, Samsung, Sony en Huawei. Ook kan er bij DoctorPhone oude toestellen ingeleverd of verkocht worden om het afval in het milieu te verminderen.

Voor de verdere uitrol van de formule is DoctorPhone op zoek naar nieuwe franchisenemers. Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.