Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DoctorPhone opent 2e filiaal in Duitsland

Franchiseformule DoctorPhone heeft kortgeleden een franchiseovereenkomst gesloten met Bilal Zamani. De franchisenemer zal vanaf 1 februari van start gaan in de nieuwe DoctorPhone vestiging in Düsseldorf, Duitsland.

Bilal komt zelf ook uit Düsseldorf en daarmee is een vestiging in zijn eigen woonplaats ideaal. Hij heeft een master opleiding achter de rug op het gebied van Elektrotechniek, tevens is hij werkzaam geweest bij Intech tot 2016. Bilal heeft onlangs in Arnhem, een interne training gevolgd met betrekking tot alle werkzaamheden die bij smartphones en tablets reparatie komt kijken.

Voor Bilal was de tijd rijp om de eerste stap in het ondernemerschap te zetten. Voor deze nieuwe uitdaging heeft hij gekozen voor de formule die het beste bij hem past, franchiseformule DoctorPhone.

Momenteel is DoctorPhone gevestigd in Nederland en Duitsland. Naast haar eigen vestigingen werkt DoctorPhone samen met Certified Partners. Voor verdere groei zijn zij op zoek naar franchisenemers die hun eigen DoctorPhone willen openen en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Vraag hier informatie aan.

×