Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Domino’s en SLAM! hebben samen Koningsnacht Festival georganiseerd

SLAM! heeft in samenwerking met Domino’s Pizza een alternatief festival georganiseerd. Nu koningsnacht en alle feesten eromheen dankzij het coronavirus niet doorgaan hebben het radiostation en de pizzaketen samen een alternatief koningsnacht festival georganiseerd. Dit deden ze door livesets uit te zenden met onder andere DJ’s Nicky Romero en La Fuente.

De reden waarom dit gedaan is, is om traditie toch een beetje in ere te houden. SLAM! heeft dit eerder al gedaan met het quarantaine festival, waar DJ’s op bijzondere locaties livesets draaiden. Deze livesets zijn via een livestream te volgen. Op koningsnacht waren er sets te volgen van onder meer DJ’s Nicky Romero, La Fuente en Mr. Belt & Wezol.

Verbondenheid

Volgers van de livestream maakten kans op giftcards van Domino’s Pizza ter waarde van €20. “Op Koningsnacht en Koningsdag voelen we ons verbonden met elkaar. Ondanks dat we niet fysiek bij elkaar kunnen zijn om Koningsnacht te vieren, hopen we met het Koningsnacht Festival mensen toch het gevoel van saamhorigheid te laten ervaren door online de verbinding met elkaar te zoeken. Zo maken we er toch een mooi feestje van samen met lekkere muziek en natuurlijk pizza.” Aldus Marianna Kemps, woordvoerder van Domino’s over voorafgaand aan het festival.

Quarantaine Festival

Het Quarantaine Festival wat SLAM! sinds 27 maart 2020 elke vrijdag houdt is een goed voorbeeld van hoe het Koningnacht Festival er ook ongeveer uit zag. Het radiostation bereikte met haar Quarantaine Festival ruim honderdduizend mensen van over heel de wereld. Er waren livesets te zien vanaf lege toeristische plekken zoals: De Keukenhof, Walibi, het Philipsstadion en Safaripark Beekse Bergen. Vrijdag 24 april is voorlopig de laatste editie van het Quarantaine Festival.

Wel heeft SLAM! dus nog in samenwerking met Domino’s Pizza een soortgelijk event georganiseerd met het Koningsnacht Festival, wat afgelopen zondagavond 26 april live te volgen was.

[box]Wil je meer weten over Domino’s Pizza? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×