Domino’s faciliteert bestellen via smartwatch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Klanten van franchiseformule Domino’s Pizza kunnen sinds kort pizza’s bestellen met een smartwatch. De pizzaformule heeft zijn app voor horloges die werken op Android of Pebble beschikbaar gemaakt voor de consument. Nederlandse klanten moeten echter nog even wachten op deze functie. Verwacht wordt dat later dit jaar de functie wordt uitgerold voor de Nederlandse markt. In België kan er al wel besteld worden via de smartwatch.

Om een pizza te bestellen via de slimme horloge, dienen consumenten te beschikken over de Domino’s smartwatch app, waaraan zij hun account gekoppeld hebben. In dit account staan hun naam en adresgegevens en pizzavoorkeuren opgeslagen.

Bestellen via een smartwatch is de nieuwste toevoeging aan de bestelmogelijkheden bij Domino’s. Eerder konden klanten die beschikten over een Pebble smartwatch de status van hun geplaatste bestelling bijhouden via de Domino’s Tracker. Deze laat gebruikers zien in welk stadium zijn of haar bestelling zich bevindt. Daarnaast konden klanten al bestellingen plaatsen via een app, een mobiele website en de traditionele website.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.