Domino’s lanceert Order Anywhere

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Domino’s is altijd bezig met innoveren. Zo ook met Order Anywhere, waarbij je via de mobiele app kunt bestellen met je exacte locatie op GPS. Ter introductie van deze nieuwe bestelmogelijkheid heeft het bedrijf als ludieke actie tientallen pizza’s op Texel bezorgd. En niet met een gewone scooter of ander rijtuig, maar door middel van een helikopter. Dit om de simpele reden dat er (nog) geen Domino’s vestiging op Texel bevindt.

Tijdens deze actie is het de Domino’s vestiging in Den Helder gelukt om de pizza’s binnen 45 minuten in Texel te bezorgen. Franchisenemer Ronald Kooij wist zeker dat het goed zou gaan. “Met een helikopter tot onze beschikking, mocht het niet fout gaan en moesten we die tijd kunnen halen”, aldus de Domino’s franchisenemer.

CMO van Domino’s Nicky Claeys is trots. “Ik denk zelfs dat we met deze actie het wereldrecord pizza leveren per helikopter gevestigd hebben. Met deze ludieke actie wilden we onderstrepen dat we het bestelgemak voor onze klanten nog verder vergroot hebben. Bestellen bij Domino’s is nu mogelijk, niet alleen thuis, maar ook op ongewone plekken zoals het strand, het bos of je sportvereniging. Order Anywhere, nu beschikbaar op de Domino’s mobiele app, zet jouw locatie op basis van GPS om in een bezorgadres. En zo komen wij naar je toe.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website